Stage

Stagelopen op De Morgenster

Op De Morgenster bieden we stageplaatsen aan studenten van verschillende opleidingen. We doen ons uiterste best om stagiaires een fijne stageplek te bieden op onze school. 

'Ik voel me zo welkom in jullie team!' - onderwijsassistent leerjaar 3

Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Pabo
Op onze school werkt een ICO (Interne Coach Opleiding) die samen met de stagementor(en) de stagiaires deskundig begeleidt. We zijn een vaste stageschool van de Christelijke Hogeschool Ede. We staan ook open voor pabostudenten van andere Pabo's, regelmatig verwelkomen wij studenten van Inholland (ook flex-duaal) of de Marnix Academie. Jaarlijks lopen er ongeveer 2-4 pabostudenten stage op onze school. 

Lio-stage
Je bent van harte welkom om te solliciteren naar een Lio-stage. We stellen jaarlijks twee plaatsen beschikbaar voor studenten die gaan afstuderen. Lio-stagiaires krijgen een vergoeding in de periode dat zij hun Lio-stage lopen.  Een sollicitatieprocedure maakt deel uit van het traject, zodat je kunt oefenen met solliciteren. Als je eventueel bij ons kunt of wilt blijven werken, volgt er in het jaar na je stage alleen nog een beoordelingsgesprek.

Onderwijsassistent
Onderwijsassistenten komen bij ons ook vanuit diverse instellingen. We werken samen met het Koning Willem I College, Curio Breda en Davinci Gorinchem. Ook zijn er mogelijkheden voor onderwijsassistenten die een zelfstudie volgen om hun stage bij ons te lopen. We vragen BBL-studenten te solliciteren. 

Maatschappelijke stage
Zit je op de middelbare school en wil je je maatschappelijke stage bij ons komen doen? Dat vinden we leuk. Het is mooi als je ambitie hebt om later in het onderwijs te komen werken: vermeld dit eventueel bij je aanmelding als dit zo is. Graag willen we dat je aan het begin van het schooljaar waarin je je maatschappelijke stage wilt lopen even contact met ons opneemt.